OVER MIJ

Mag ik je begeleiden?

Lost and found

 

Mijn leven is niet altijd even makkelijk geweest. Ik groeide op in een  instabiel gezin. Mijn moeder had een bipolaire stoornis en mijn vader vluchtte weg in zijn werk als arts. De enige, liefdevolle constanten waren mijn twee oma’s, mijn zus en een fijne vriendenkring. Om de chaotische toestanden thuis te kunnen verdragen heb ik mezelf afgesneden van mijn emoties. Ik ging dus vrij vroeg uit verbinding met mijn kern.

Meer bij de ander dan bij mezelf
Aan de andere kant ontwikkelde ik toen mijn gevoelige, empathische voelsprieten. Ik pikte andermans energieën heel snel op, kon me makkelijk verplaatsen in de ander en luisterde graag naar problemen. Iets waar ik tot de dag van vandaag heel dankbaar voor ben. Toch was het luisteren toen ook een soort van vlucht. Want als ik met mijn gevoel bij de ander was hoefde ik immers niet mijn eigen pijn te voelen. Bijkomend nadeel was ook dat ik schuld, verantwoordelijkheden en pijn van anderen onbewust overnam. Over de jaren heen resulteerde dat in hevige rugklachten, schouderpijn en migraine. Helaas kon ik toen naar de signalen van mijn lichaam nog niet luisteren.

Hallo Tina…wakker worden!
Vele jaren later zat ik opeens thuis met pittige overspanningsklachten. Ik heb twee prachtige kinderen, een lieve man, een mooi huis en een leidinggevende functie. Maar ik kan niet meer… Ik ben helemaal op… Wie ben ik als ik niets meer ben? Wat kan ik als ik niets meer kan? Wat heb ik als ik alles kwijt ben?

Bewust zijn betekent vrij zijn
Sinds die periode heeft mijn leven een totaal andere wending gekregen. Ik vond mezelf terug – of voor het eerst? – omdat ik naar binnen durfde te kijken en te voelen. Pijn, verdriet, woede, teleurstelling. Vervelende emoties die ik jarenlang had opgekropt en vastgezet in mijn lichaam. Het doorwerken en doorvoelen was een pittige klus en voelde soms ook best eng. Maar uiteindelijk heb ik gevonden waar ik zo naar verlangde.

Liefde voor mezelf. Stilte in mezelf. Ruimte. En veel meer balans.
Mijn sprankelende kern, mijn ware Zelf.
Mijn eigen prachtige, gouden verbinding.

Deze transformatie heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta.
Hier. Voor jou. Mag ik je begeleiden?

Tina Marquardt

Opleidingen:

– Holistisch Therapeut (ZoMa Opleidingen)
– Reiki Master (ZoMa Opleidingen)
– Coaching (Europees Instituut)
– Deep Sound Massage (Helend Contact)
– Aromatherapie (CIVAS Opleidingen)

 

Logo de gouden verbinding

Tina Marquardt
Rading 17
1213 RK Hilversum
mob: 06 30 35 00 70
info@goudenverbinding.nl

HOLISTISCHE THERAPIE & COACHING | REIKI | KLANKSCHAALMASSAGE | WANDELCOACHING | AROMATHERAPIE | KLANKMEDITATIES